Mcafee Klantendienst Belgie

Bel nu: +32-25885504

24x7 Hulplijn voor McAfee

Hoe McAfee Removal Tools te gebruiken?

McAfee is een antivirusprogramma dat al meer dan decennia op de markt is. Dit specifieke beveiligingstechnologiebedrijf staat bekend als een van de grootste bedrijven op de markt van beveiligingssoftware. In de huidige tijd worden de systemen beschermd tegen alle soorten malware, spyware, Trojaanse paarden en virale aanvallen, en worden de systemen beschermd tegen alle online risico's waaraan het systeem anders zou kunnen lijden.

Deze beveiligingssoftware is slim ontworpen met alle geavanceerde functies en technieken die het verder efficiënt maken in de haar toegewezen taak om de systemen te beschermen tegen alle gevaarlijke ongewenste elementen. Maar aangezien dit software is die is gebaseerd op veel gecompliceerde technieken en veel gecompliceerde functies met zichzelf heeft geassocieerd, waardoor gebruikers soms vastlopen in een of ander technisch probleem, is het raadzaam dat de gebruiker contact opneemt met de experts en de probleem opgelost om de software soepel te laten werken.

Hier zullen we in het bijzonder bespreken hoe een gebruiker virussen van het systeem kan verwijderen met behulp van McAfee-beveiligingssoftware. Deze specifieke software heeft veel speciaal ontworpen tools die de gebruiker helpen om de virussen en andere ongewenste elementen gemakkelijk en zonder complicaties uit het systeem te verwijderen. McAfee biedt verschillende tools voor het verwijderen van de ongewenste elementen uit het systeem.

Virus en andere gevaarlijke elementen uit het systeem verwijderen met stinger -

Een McAfee-gebruiker kan alle gevaarlijke ongewenste elementen uit het systeem verwijderen met behulp van de stinger, want die gebruiker moet de onderstaande stappen volgen:

 • Download de nieuwste versie van stinger.
 • Terwijl u de prompt ziet, slaat u het gedownloade bestand op een handige locatie op.
 • Laat dan de angel op het systeem lopen.
 • U krijgt dan de gebruikersinterface van Stinger te zien.
 • Stinger start dan automatisch met het uitvoeren van scans.
 • Klik vervolgens op de scanknop om de opgegeven stations en mappen te scannen.
 • Stinger herstelt dan alle geïnfecteerde bestanden.

De ongewenste elementen, virussen, malware, spyware, Trojaanse paarden en alle andere kunnen gemakkelijk van het systeem worden verwijderd.

Virussen en andere ongewenste elementen van het systeem verwijderen met Rootkit Remover-

Een McAfee-gebruiker kan eenvoudig alle gevaarlijke ongewenste elementen van het systeem verwijderen met Rootkit Remover, want die gebruiker moet de onderstaande stappen volgen:

 • Download de nieuwste versie van de tool.
 • Terwijl u de prompt ziet, moet u het gedownloade bestand op een bekende locatie op het systeem opslaan.
 • Voer vervolgens het gedownloade bestand uit op het systeem.
 • De tool zal dan een venster tonen met de status van het proces.
 • Zodra het proces is voltooid, wordt de gebruiker gevraagd om op een willekeurige toets op het toetsenbord te drukken om de tool te verlaten.

Zodra het proces is voltooid, moet de gebruiker het systeem opnieuw opstarten en de volledige scan uitvoeren om eventuele resten van elke soort infectie te verwijderen.

Deze blog behandelt bijna alle informatie met betrekking tot het gebruik van de McAfee-verwijderingshulpprogramma. Als u echter nog meer informatie of hulp of assistentie nodig heeft met betrekking tot McAfee, neem dan contact op met de klantenservice van McAfee.